check Doprava zdarma od 89,00 €
check Vrátenie tovaru do 14 dní
check Zaplaťte o 30 dní
check Oblasť veľkoobchodu - B2B

Vyhľadávanie produktov

Ako nájdem konkrétny výrobok v online obchode?


Výrobky v našom online obchode môžete vyhľadávať tromi spôsobmi. Zoznámte sa s každým z nich a rozhodnite sa, ktorý z nich vám najviac vyhovuje.


Vyhľadávanie podľa modelu motocykla - ak hľadáte diely a príslušenstvo pre konkrétny motocykel, tento spôsob zúži výsledky vyhľadávania na produkty, ktoré sa hodia k zadanému modelu motocykla. Používanie vyhľadávača podľa modelu motocykla výrazne skracuje čas potrebný na nájdenie správnych dielov a príslušenstva.

Textové vyhľadávanie - najlepšia metóda vyhľadávania, ak poznáte presný názov alebo kód výrobku. Je to užitočné aj vtedy, ak hľadáte výrobky od konkrétneho výrobcu.

Vyhľadávanie podľa kategórie - túto možnosť použite, ak si chcete prezrieť náš sortiment v rámci konkrétnej kategórie, porovnať výrobky alebo zistiť ceny a rôzne varianty výrobkov, ktoré vás zaujímajú.


Pozrite si nášho sprievodcu "Ako vyhľadávať výrobky v internetovom obchode? "Sprievodca krok za krokom" a dôkladne sa oboznámte s jednotlivými spôsobmi vyhľadávania.



Ako nájdem diely alebo príslušenstvo pre svoj motocykel?

Vyhľadávanie dielov a príslušenstva pre vašu motorku trvá len niekoľko okamihov. Pozrite si prezentáciu a dozviete sa, ako sa v niekoľkých krokoch dostanete k rozsiahlej ponuke dielov a príslušenstva na motorku.


Pozrite si nášho sprievodcu "Ako vyhľadávať produkty v internetovom obchode? "Sprievodca krok za krokom" a dôkladne sa naučte jednotlivé spôsoby vyhľadávania.



Ako používať textový vyhľadávač?

Textový vyhľadávač nájdete v hornej časti internetového obchodu (hneď vedľa nášho loga). Zadajte frázu, ktorá vás zaujíma - môže to byť presný názov výrobku (napr. NGK LMAR8L), všeobecný názov skupiny výrobkov s názvom výrobcu (napr. NGK zapaľovacia sviečka), všeobecný názov skupiny výrobkov (napr. zapaľovacia sviečka) alebo všeobecný názov skupiny výrobkov s názvom motocykla (napr. Yamaha XT zapaľovacia sviečka 600) - kliknite na Enter/Search a prechádzajte výsledky vyhľadávania, aby ste našli najlepšie výrobky!

Do textového vyhľadávača môžete zadať aj ID výrobku alebo ľubovoľnú frázu (obzvlášť užitočné, ak neviete, ako sa presne hľadaný výrobok volá).


Pozrite si nášho sprievodcu "Ako vyhľadávať produkty v internetovom obchode? "Sprievodca krok za krokom" a dôkladne sa oboznámte s jednotlivými spôsobmi vyhľadávania.



Kde nájdem ID výrobku?


ID výrobku je jedinečné číslo, ktoré prideľujeme výrobkom v našom sortimente. Nájdete ho pod miniatúrou fotografie výrobku.