check Doprava zdarma od 89,00 €
check Vrátenie tovaru do 14 dní
check Zaplaťte o 30 dní
check Oblasť veľkoobchodu - B2B

Platby a faktúry

Ako môžem zaplatiť za objednávku?

V našom online obchode môžete za svoju objednávku zaplatiť viacerými platobnými metódami. Zoznámte sa so všetkými a vyberte si najvýhodnejší spôsob platby za produkty.

Online bankový prevod - najobľúbenejší spôsob platby. Po výbere banky budete presmerovaní na prihlasovaciu stránku a potom môžete objednávku zaplatiť jedným kliknutím.

Výhodou tohto spôsobu je, že platba je zaúčtovaná okamžite, čo vedie k rýchlemu začiatku spracovania objednávky.

  • Google Pay
  • Dobierka - za objednávku zaplatíte v hotovosti pri prevzatí zásielky.
  • Platba kartou - bezpečná platba platobnou kartou.
  • Tradičný bankový prevod - peniaze prevediete priamo zo svojho bankového účtu na náš účet alebo ich vložíte v banke/pošte. Ak si vyberiete tento spôsob platby, platba musí byť pred dokončením objednávky zaúčtovaná na našom bankovom účte.
  • PayPal - celosvetovo obľúbený spôsob elektronickej platby.



Môžem dostať faktúru s DPH?

Áno, ku každému nami predávanému výrobku môžete dostať faktúru s DPH. Stačí pri zadávaní objednávky vybrať príslušnú možnosť. Základom pre vystavenie faktúry DPH je názov, adresa a daňové identifikačné číslo spoločnosti. Túto faktúru dostanete v elektronickej podobe e-mailom.


Čo mám robiť, ak faktúra DPH obsahuje chyby?

Ak faktúra DPH obsahuje chyby, napíšte nám na adresu [email protected]. V obsahu správy uveďte číslo faktúry a chybu, ktorá sa na nej vyskytla. Náš špecialista vás bude informovať o ďalšom postupe.

Upozorňujeme, že faktúru DPH nie je možné vystaviť na základe dokladu o kúpe a že oprava faktúry pri vrátení tovaru zahŕňa automatické potvrdenie podpisu opravnej faktúry a jej prijatie.