check Doprava zdarma od 89,00 €
check Vrátenie tovaru do 14 dní
check Zaplaťte o 30 dní
check Oblasť veľkoobchodu - B2B

Nakupujete bezpečne

Naším cieľom je ponúknuť každému zákazníkovi najvyššiu úroveň bezpečnosti a zaručiť mu spokojnosť pri nakupovaní. Na bezpečnosti nášho internetového obchodu neustále pracujeme, čo potvrdzujú mnohé certifikáty a pečiatky. Zistite, prečo by ste si mali vybrať práve nás.


Dôveryhodné obchody - sme držiteľmi značky Trusted Shops, ktorá sa udeľuje len internetovým obchodom, ktoré spĺňajú vysoké štandardy zákazníckeho servisu. Viac ako 100 rôznych kritérií kontrolujú v rámci auditu odborníci z tímu Trusted Shops na základe vnútroštátnych a európskych právnych predpisov o nakupovaní online a s prihliadnutím na platné nariadenia orgánov, ktoré regulujú elektronický obchod. Obchody, ktorým bola udelená pečať dôveryhodných obchodov, majú záruku vrátenia peňazí v prípade nedodania tovaru alebo nevrátenia peňazí po jeho odvolaní.


Certifikát pre renomované firmy - máme poľský Certifikát pre renomované firmy, ktorý sa udeľuje firmám, ktoré spĺňajú požiadavky Etického kódexu z hľadiska čestnosti, poctivosti a spoľahlivosti svojej činnosti.



Certifikát SSL - vaše údaje sú pri prenose k nám plne šifrované, takže zostávajú utajené pred nepovolanými osobami. Vďaka tomu sú vaše údaje v bezpečí.



Vrátenie tovaru bez udania dôvodu - dodržiavame ustanovenia poľských zákonov, takže na vrátenie tovaru máte vždy 15 dní od jeho prevzatia.



Spoľahlivosť spoločnosti - na trhu pôsobíme nepretržite od roku 2009. Náš tím tvorí viac ako 100 odborníkov z rôznych oblastí, pre ktorých sú motocykle najväčšou vášňou.



Ochrana osobných údajov - dodržiavame zásady ochrany osobných údajov predpísané poľskými zákonmi. Vaše údaje sú u nás v bezpečí.



Sledovanie zásielky v každom okamihu - hneď po odoslaní zásielky dostanete číslo nákladného listu a webovú adresu, na ktorej môžete sledovať stav svojej zásielky.