check Doprava zdarma od 89,00 €
check Vrátenie tovaru do 14 dní
check Zaplaťte o 30 dní
check Oblasť veľkoobchodu - B2B
ID: 2994100

Normálny Xzone čistič koženého motocyklového oblečenia 150ml - 5904413623021

9,02 € vrátane DPH

Normálny čistič kožených odevov Xzone

Výrobca:
Kód výrobcu:
5904413623021
Kapacita:
150 ml

Čistič kože Xzone je vysokokvalitný prostriedok na čistenie a starostlivosť o kožu. Vďaka svojim čistiacim, mazacím a hydratačným zložkám - predovšetkým odstraňuje každodenné nečistoty, vyživuje, leští, robí kožu pružnou, elastickou a hladkou a má optimálnu úroveň pH.

Silná verzia je určená na silné znečistenie a klasické farby. Na každodennú starostlivosť a fluorescenčné farby sa odporúča verzia Normal. Vhodný na všetky typy zrnitej kože.

Kožené bundy a nohavice sú takmer najklasickejším kusom oblečenia pre motocyklistu. Okrem toho, že skvele vyzerajú, poskytujú aj najvyššiu úroveň bezpečnosti v prípade pádu. Dobre udržiavaná koža má totiž oveľa vyššiu odolnosť proti oderu ako textilné odevy. Treba však pamätať na to, že odevy z prírodnej kože si vyžadujú pravidelnú údržbu a impregnáciu. Veľmi ľahko podliehajú vysychaniu a oxidácii, čo spôsobuje drobenie vlákien a praskanie povrchu. Odev potom stráca nielen svoje estetické vlastnosti, ale aj ochranné vlastnosti.

Najdôležitejšie je pravidelne odstraňovať každodenné nečistoty a nedovoliť, aby sa tam dlho zdržiavali.

Kožené odevy by sa nemali čistiť príliš často, takže raz alebo dvakrát za sezónu je úplne postačujúce, častejšie zásahy do štruktúry kože môžu zhoršiť jej vlastnosti.

Potom bez použitia vody vyčistite celý povrch mäkkou handričkou a jedným z profesionálnych čistiacich prostriedkov určených na tento účel, napríklad XZone Leather Cleaner. Ak budete dbať na odstránenie každodenných nečistôt, tento krok by mal byť dostatočný. V prípade silnejších škvŕn použite na čistenie kožených odevov Xzone mäkkú kefu, ale venujte zvýšenú pozornosť kvalite farbiva, ktoré výrobca odevov používa. Ak na kefke spozorujete minimálne stopy farby, okamžite tento krok prerušte, pretože môže dôjsť k bodovému zafarbeniu bundy alebo nohavíc. Po vypraní zvyšky dôkladne opláchnite teplou vodou a nechajte odev na vzdušnom mieste bez slnka, aby úplne vyschol.

Posledným krokom je nanesenie impregnačného prostriedku, ktorý sťaží prenikanie vody do vlákien. Kožené odevy vyčistené podľa týchto pokynov zostanú dlho estetické, mäkké a pružné.

Sposób użycia
  • pred použitím nádobu pretrepte
  • vyskúšajte účinok výrobku na malej skrytej ploche - pri použití na farebnú kožu buďte obzvlášť opatrní
  • naneste na povrch kože a krúživými pohybmi rozotrite, pričom prispôsobte tlak - vyčistite vlhkou špongiou alebo mäkkou kefou
  • uvoľnené nečistoty odstráňte špongiou alebo handričkou umytou v čistej vode.