check Doprava zdarma od 89,00 €
check Vrátenie tovaru do 14 dní
check Zaplaťte o 30 dní
check Oblasť veľkoobchodu - B2B
ID: 2981773

Mannol 7906 Energy ULTRA JP 5W-20 1L syntetický motorový olej - MN7906-5

48,09 € vrátane DPH

Mannol 7906 Energy ULTRA JP 5W-20 syntetický motorový olej

Výrobca:
Kód výrobcu:
MN7906-5
Viskozita:
5W-20
Typ:
4T
Typ:
Syntetyczny
Účel:
osobné automobily
Kapacita:
5

Inovatívny, energeticky úsporný prémiový bisyntetický motorový olej (PAO + estery) pre moderné benzínové a naftové motory. Navrhnutý tak, aby spĺňal požiadavky amerických, japonských a kórejských výrobcov automobilov. Určený pre viacventilové benzínové motory osobných automobilov, ľahkých SUV, dodávok a ľahkých nákladných vozidiel, ako aj SUV a ľahkých dodávok, kde sa v tejto viskozitnej triede vyžaduje výkonnostná úroveň API SN / ILSAC GF-5. Odporúčané pre osobné automobily: Ford, Chrysler, Honda, Acura, Mazda, Mitsubishi, Hyundai, Kia, Isuzu, Suzuki, Toyota, Nissan, Subaru. Olej nie je vhodný na použitie v ťažkých nákladných a podobných vozidlách!

Všeobecný popis
  • výnimočná úspora paliva vďaka zníženej vysokoteplotnej viskozite HTHS a optimálnym protišmykovým vlastnostiam
  • vysoko účinný balík aditív a nízkoviskózny syntetický základ zabezpečujú spoľahlivé štartovanie za studena v tých najnáročnejších podmienkach, čím sa výrazne znižuje opotrebenie motora pri štartovaní
  • vďaka vynikajúcim čistiacim a disperzným vlastnostiam a vynikajúcej tepelnej oxidačnej stabilite účinne bojuje proti všetkým typom usadenín a udržiava časti motora čisté počas celého servisného intervalu. Pomáha odstraňovať skôr vytvorené usadeniny
  • esterové zložky oleja poskytujú vynikajúce vlastnosti proti opotrebovaniu vďaka výnimočnej pevnosti olejového filmu, čo v kombinácii s vynikajúcou čerpateľnosťou výrazne predlžuje životnosť motora aj v režimoch jazdy "štart-stop"
  • kompatibilný s najnovšími systémami dodatočnej úpravy výfukových plynov
  • špeciálna nízkoviskózna báza na optimalizáciu prevádzky motorov s priamym vstrekovaním, preplňovaním a rôznymi mechanizmami ventilového rozvodu (VTEC, i-VTEC, VVT-i, VVTL-i, CVVT, VVL, MIVEC, AVCS (AVLS), CVTCS atď.)
  • na použitie v motoroch s predĺženým intervalom výmeny oleja (Long Life) a v konvenčných motoroch

Pozri Syntetické

Pozri viac →