check Doprava zdarma od 89,00 €
check Vrátenie tovaru do 14 dní
check Zaplaťte o 30 dní
check Oblasť veľkoobchodu - B2B
ID: 12479

Crash pad RENNER Yamaha FZ6/S (04-)

59,93 € vrátane DPH

Crash pad RENNER Yamaha FZ6/S (04-)

Výrobca:
Záruka:
12
Všeobecný popis
  • Nárazové chrániče sú klzáky, ktoré chránia kapotáž, motor a ostatné časti motocykla pri páde. Sú vyrobené zo špeciálneho technického plastu, ktorý absorbuje energiu nárazu a brzdí kĺzajúci motocykel.
  • Crash podložky RENNER sa vyrábajú na CNC (numericky riadených) strojoch, čo zaručuje veľmi dobrú kvalitu a presnosť povrchu. Ponúkame súpravy pripravené na montáž na motocykel bez potreby dodatočných držiakov a skrutiek.
  • Súprava sa skladá z dvoch klzákov (vyrobených z plastu), držiakov z hliníkovej zliatiny, eloxovaných na ochranu proti korózii a zafarbených, a upevňovacích skrutiek. Posuvníky sú v čiernej farbe a držiaky v striebornej farbe (prírodný hliník).
  • Pevnosť skrutiek a závitov je zvolená tak, aby v prípade nadmerného namáhania spôsobeného napríklad zachytením posuvného motocykla o obrubník nedošlo k odlomeniu závitov alebo ohnutiu rámu na motocykli. Skrutka sa ohne alebo zlomí, ak dôjde k nadmernej ohybovej sile na klzák. Aj keď sa jazdec zlomí, jeho základná úloha je splnená, pretože rozptyľuje veľkú časť energie pri náraze motocykla na asfalt.
  • Montážny návod je súčasťou dodávky.
  • Výrobca: Renner
  • Výrobky spoločnosti Renner (predtým Zipser) sú našim zákazníkom už pomerne dobre známe. Perfektne vyrobené a ľahko zmontovateľné nárazové podložky tejto spoločnosti sa tešia najväčšiemu úspechu. Výroba prebieha na numericky riadených obrábacích strojoch, čo výrobky Renner na prvý pohľad odlišuje od výrobkov iných výrobcov.
  • Všetky súpravy sa dodávajú s jasným návodom na montáž a sú zabalené v estetickej a praktickej krabici.
  • K dispozícii sú aj náhradné diely pre všetky súpravy.
  • Krajina pôvodu - Poľsko.

Klzáky na ochranu kapotáže, motora a ďalších častí motocykla pri páde. Vyrobené zo špeciálneho technického plastu, ktorý absorbuje energiu nárazu a brzdí kĺzajúci motocykel. Výroba na CNC (počítačom číslicovo riadených) strojoch zaručuje veľmi dobrú kvalitu a presnosť povrchu. Ponúkame súpravy pripravené na montáž na motocykel bez potreby ďalších držiakov a skrutiek.

Súprava sa skladá z dvoch hrotov (plastových), držiakov z hliníkovej zliatiny, eloxovaných na ochranu proti korózii a farebných, a montážnych skrutiek. Koncovky sú v čiernej farbe, držiaky v striebornej farbe (prírodný hliník).

Pevnosť skrutky a závitu je zvolená tak, aby nedošlo k pretrhnutiu závitu alebo ohnutiu rámu na motocykli v prípade nadmerného namáhania spôsobeného napríklad posunutím motocykla po obrubníku a pod. Skrutka sa ohne alebo zlomí, ak na jazdca pôsobí nadmerná ohybová sila. Aj keď sa jazdec zlomí, jeho základná úloha je splnená, pretože rozptyľuje veľkú časť energie pri náraze motocykla na asfalt.

Sa hodí k

Tento produkt je vhodný pre 14 motoriek.