check Doprava zdarma od 89,00 €
check Vrátenie tovaru do 14 dní
check Zaplaťte o 30 dní
check Oblasť veľkoobchodu - B2B
ID: 2982202

2T Mannol 7201 2-TAKT Snowpower 208L motorový olej - MN7201-20

126,45 € vrátane DPH

2T Mannol 7201 2-TAKT Motorový olej Snowpower

Výrobca:
Kód výrobcu:
MN7201-20
Viskozita:
Iné
Typ:
2T
Účel:
Iné
Kapacita:
20
Kapacita:
20 l

Jedinečný syntetický motorový olej pre dvojtaktné vzduchom a kvapalinou chladené motory pracujúce pri nízkych teplotách, s rôznymi systémami miešania (zavádzania) paliva a oleja (s oddeleným prívodom oleja a mazaním zmesi paliva a oleja). Bol vyvinutý v súlade s prísnejšími požiadavkami na motory poslednej generácie. Je určený pre dvojtaktné motory snežných skútrov, terénnych úžitkových vozidiel, štvorkoliek, skútrov a iných terénnych zariadení prevádzkovaných pri nízkych teplotách, pre ktoré sa vyžaduje olej API TC+ alebo JASO FD.
Dodržiavajte pomer zmesi paliva a oleja odporúčaný výrobcami motorov. Ak tento pomer nie je k dispozícii - odporúčaný pomer je 1:50.
Dodržiavajte odporúčania výrobcu uvedené v príručke k zariadeniu! Na vizuálnu kontrolu oleja v zmesi je sfarbený červenou farbou.

Všeobecný popis
  • špeciálne zloženie oleja zabezpečuje úplné spaľovanie a zabraňuje predčasnému vznieteniu
  • zaručuje spoľahlivý studený štart vďaka nízkemu bodu tuhnutia (-30 °C)
  • moderný balík aditív a syntetický základ zabezpečujú stabilnú prevádzku motora za všetkých prevádzkových podmienok vrátane vysokých prevádzkových teplôt a zaťaženia, zabraňujú tvorbe karbónu a laku na piestoch, sviečkach, stenách spaľovacej komory, ventiloch a dýzach, zabraňujú zadieraniu piestnych krúžkov, čo predlžuje životnosť motora
  • bezdymové spaľovanie
  • špeciálne bezpopolnaté čistiace zložky udržiavajú vynikajúcu čistotu častí motora
  • obsahuje uhľovodíkové zmiešavacie činidlo, ktoré uľahčuje okamžité vytvorenie stabilnej zmesi paliva a oleja počas mrazivého počasia. Okamžite vytvára vysoko stabilnú zmes so všetkými druhmi paliva. Zmiešava sa samostatne
  • má vynikajúce antikorózne vlastnosti, vlastnosti proti opotrebovaniu a treniu, čím predlžuje životnosť motora
  • odoláva športovému zaťaženiu

Pozri Syntetické

Pozri viac →