check Doprava zdarma od 89,00 €
check Vrátenie tovaru do 14 dní
check Zaplaťte o 30 dní
check Oblasť veľkoobchodu - B2B
ID: 662244

Ventilačný uzáver 50 ks

46,20 € vrátane DPH

Ventilačný uzáver 50 ks

Všeobecný popis
  • Bezpečnostný uzáver pre odvzdušnenie brzdového strmeňa. Je nevyhnutný pre bezpečnú prevádzku motocykla, pretože chráni odvzdušňovací otvor pred znečistením, ktoré sa veľmi ťažko odstraňuje. Pri údržbe bŕzd vždy skontrolujte, či je viečko správne nasadené.
  • Materiál: guma. Cena za 50 kusov.
  • Výrobca: JMP
  • JMP (JM Professional) je rad špecializovaného dielenského náradia pre motocykle, univerzálneho náradia a sortimentu náhradných dielov pre opravy motocyklov, ktoré sú vynikajúcou alternatívou originálnych komponentov.
  • O tom, aké dôležité je mať špecializované dielenské náradie, sa presvedčil každý, kto sa pokúsil opraviť motocykel pomocou lacného náradia z trhu. Vlastníctvo a kvalita náradia často rozhoduje o úspechu aj tej najmenšej opravy. Náradie JMP sa vyrába pomocou najnovšej technológie spracovania kovov. Mnohé z týchto nástrojov sú určené na veľmi špecifické použitie hlavne v oblasti opráv motora, palivového systému a odpruženia. Sortiment JMP sa neustále rozširuje a dopĺňa o nástroje pre nové riešenia používané výrobcami motocyklov.

Pozri Ostatné

Pozri viac →