check Doprava zdarma od 89,00 €
check Vrátenie tovaru do 14 dní
check Zaplaťte o 30 dní
check Oblasť veľkoobchodu - B2B
ID: 536213

Súprava reproduktorov J & M so zosilňovačom - RPKT-200HR13

1 110,90 € vrátane DPH

alert information icon

Produkt dostupný na špeciálnu objednávku. Dodacia doba sa môže o 21 dní oddialiť. Vrátenie nie je možné.

JMC ROKKER® 200W 2-kanálový zosilňovač a reproduktorový systém

Výrobca:
J&M
Kód výrobcu:
RPKT-200HR13
Všeobecný popis
  • Vďaka impedancii 2 ohmy a maximálnemu vstupnému výkonu 200 W (130 W RMS, citlivosť 91 dB) poskytujú reproduktory ROKKER vynikajúci výkon na cestách.
  • Reproduktory sú vybavené ľahkými vodotesnými membránami z tkaných vlákien so superpevným kovovým košom a štruktúrou neodymových magnetov s vysokou hustotou a integrovanými výškovými reproduktormi z PEI.
  • Súčasťou balenia sú mriežky reproduktorov najvyššej kvality, adaptérové krúžky a držiaky, ktoré zabezpečujú bezpečnú a čistú inštaláciu
  • Nový 2-kanálový zosilňovač ROKKER s výkonom 200 W je navrhnutý špeciálne na použitie v kapotáži s rádiom Harley HK, rádiom Harley RSI a náhradnými rádiami HD Jensen, Aquatics alebo Fosgate s priamym pripojením RCA-RCA.
  • Súčasťou tejto kompletnej audio súpravy sú na zákazku vyrobené káblové zväzky plug-n-play / adaptéry s priamym káblom RCA-RCA, na pripojenie k batérii sa používajú vysokokvalitné vysokopevnostné napájacie/zemné káble spolu so všetkým potrebným montážnym hardvérom & úplný návod na inštaláciu/prevádzku
  • Rozmery zosilňovača sú 6-1/2" x 4-3/4" x 1-3/4".

Sa hodí k

Tento produkt je vhodný pre 20 motoriek.