check Doprava zdarma od 89,00 €
check Vrátenie tovaru do 14 dní
check Zaplaťte o 30 dní
check Oblasť veľkoobchodu - B2B
ID: 613252

Štandardný stojan Risk Racing Lock & Load Pro - 77849-N

339,16 € vrátane DPH

Stojan RISK RACING Lock & Load Pro Stand

Výrobca:
Kód výrobcu:
77849-N
Všeobecný popis
  • Prepravujte motorku bez bezpečnostného pásu!
  • Systémy RISK RACING Lock-N-Load Pro sú plne nastaviteľné na šírku aj na výšku. Vďaka tomu sa do nich zmestí oveľa širšia škála motocyklov, od 85 cm3 až po veľkoobjemové motocykle s hmotnosťou do 140 kg. Používatelia jednoducho nastavia príslušnú šírku, potom zasunú motocykel do systému a zatlačia na čeľuste západky, kým nie je motocykel zaistený. Tento nový systém pozná len málo obmedzení a dokáže ťahať celý rad motocyklov, od 50cc Cobra až po KTM 690 Enduro!
  • Uchopí motocykel za stupačky, takže predná a zadná časť motocykla sú zaistené. Systém rozkladá zaťaženie na obe odpruženia, čím minimalizuje spálené tesnenia vidlice. Nie sú potrebné žiadne viazacie popruhy ani kliny na kolesá, čo predstavuje obrovskú úsporu miesta pri preprave motocyklov v nákladných vozidlách, dodávkach, prívesoch alebo prepravných vozidlách. Systém eliminuje potrebu polohovať bicykle a triangulovať sieť popruhov. V skutočnosti môžu cyklisti umiestniť bicykle vedľa seba a ušetriť tak ešte viac miesta na ďalšie vybavenie.
  • Tento prepravný systém novej generácie je vyrobený z lisovaného hliníka. Hliníkový materiál je nielen odolný, ale aj mimoriadne ľahký a vďaka extrudovanej konštrukcii sa vzpery dajú z nákladného auta, dodávky alebo prívesu odstrániť za niekoľko sekúnd, pričom zostane len nízkoprofilová hliníková základná doska. Potrebný montážny hardvér je súčasťou dodávky.