check Doprava zdarma od 89,00 €
check Vrátenie tovaru do 14 dní
check Zaplaťte o 30 dní
check Oblasť veľkoobchodu - B2B
ID: 539985

Sada závažia spojky MTX od spoločnosti Starting Line Products - 40-87

211,53 € vrátane DPH

Sada závaží pre spojku MTX™

Kód výrobcu:
40-87
Všeobecný popis
  • Závažia spojky SLP MTX™ sú špeciálne navrhnuté na využitie výkonu dnešných motorov s vysokým krútiacim momentom. Ich jedinečná konštrukcia s ťažkou pätou a špeciálny profil závažia zabezpečujú výrazne vyšší výkon pri radení, čo vedie k lepšej akcelerácii a vyššej maximálnej rýchlosti.
  • Jedinečná konštrukcia umožňuje veľmi rýchle radenie spätných prevodových stupňov
  • Tieto závažia sú nastaviteľné pridávaním závažia pomocou nitov (až 6 gramov na závažie) a ponúkajú možnosť jemného doladenia na konkrétnu kombináciu. Pri použití týchto závaží odporúčame skontrolovať bočnú vôľu hnacieho remeňa, aby sa zabezpečilo správne nastavenie OEM.
  • Sady závaží sa predávajú v sadách po troch kusoch a obsahujú (6) 1 gramových hliníkových nitov, (6) 2 gramových oceľových nitov a (6) 3 gramových oceľových nitov. Nity sú presne opracované, aby sa dosiahli špecifické tolerancie hmotnosti.
  • Ak chcete vybrať správne závažie SLP MTX™, pripočítajte 4 gramy k závažiu, ktoré v súčasnosti používate (napr. ak v súčasnosti používate 64 gramové závažie Arctic Cat, mali by ste použiť 68 gramové závažie MTX™).

Pre OEM spojky Polaris a 9-vežové spojky Arctic Cat.