check Doprava zdarma od 89,00 €
check Vrátenie tovaru do 14 dní
check Zaplaťte o 30 dní
check Oblasť veľkoobchodu - B2B
Predaj tohto výrobku bol ukončený.
ID: 491303

Pánske boxerky Brubeck Comfort Wool čierne XXL

12,79 € vrátane DPH

Pánske boxerky Brubeck Comfort Wool

Výrobca:
Veľkosť:
XXL

Pánske boxerky COMFORT WOOL sú špičkovou kvalitou každodennej bielizne pre aktívnych a jedinečných zákazníkov. Na vonkajšiu vrstvu je použitá mäkká, veľmi jemná a delikátna 100% ovčia vlna merino. Vďaka vysokej elasticite vlny sa spodná bielizeň nemačká ani netlačí. Dokonale sa prispôsobí telu a poskytuje veľkú voľnosť pri výbere ďalších vrstiev oblečenia. Kombinácia prírodných vlákien s polyamidovými vláknami a použitie dvojvrstvovej bezšvovej konštrukcie umožnili dosiahnuť výnimočné termoregulačné vlastnosti pri zachovaní maximálneho pohodlia. Bielizeň účinne pomáha udržiavať stálu telesnú teplotu, čím chráni telo pred podchladením a prehriatím. Výrobok bol dermatologicky testovaný - nedráždi a nespôsobuje alergie.

Kombinácia prírodných vlnených vlákien s polyamidovými vláknami a použitie dvojvrstvovej, bezšvovej konštrukcie priniesli výnimočné termoregulačné vlastnosti a maximálne pohodlie. Výrobok zabezpečuje rýchlejšiu absorpciu vlhkosti, výrazne zvyšuje tepelný komfort a účinne pomáha udržiavať stálu telesnú teplotu. Chráni telo pred podchladením a prehriatím. Výrobok bol dermatologicky testovaný - nedráždi a nespôsobuje alergie a je vhodný aj pre alergikov. Merino vlna má ďalšie zdraviu prospešné vlastnosti: mikromasáž jej vlákien pomáha zlepšiť prietok krvi do buniek, čo zlepšuje krvný obeh, a neutralizácia kladných iónov má priaznivý a upokojujúci účinok na nervový systém. Tento high-tech výrobok bol vyrobený s dôrazom na kvalitu najmenších detailov vďaka tomu, že bol 100 % vyrobený v Európskej únii.

Kolekcia COMFORT WOOL od spoločnosti BRUBECK je vlnená bielizeň šetrná k telu, ktorá je základom oblečenia na každodenné aktivity. Poskytuje ochranu a pohodlie počas celého roka, pričom využíva najlepšiu surovinu, ktorú vytvorila samotná príroda - austrálsku merino vlnu.