check Doprava zdarma od 89,00 €
check Vrátenie tovaru do 14 dní
check Zaplaťte o 30 dní
check Oblasť veľkoobchodu - B2B
ID: 2941840

Denné LED svetlo Shin Yo - 222-503

42,98 € vrátane DPH

Denné svetlá Shin Yo LED s funkciou parkovacieho svetla, čierne s univerzálnym držiakom

Výrobca:
Kód výrobcu:
222-503
Všeobecný popis
  • Denné LED svetlo SHIN YO s funkciou parkovacieho svetla
  • Denné LED svetlo s desiatkami výkonných LED diód a funkciou parkovacieho svetla zabezpečuje, aby boli cyklisti dobre vnímaní ostatnými účastníkmi cestnej premávky. Denné svetlo zabalené v matnom čiernom obdĺžnikovom plastovom kryte je vyrobené na univerzálnu montáž. V tomto dennom svetle sa svetlo zapína pri prepnutí na stretávacie svetlá v režime tlmeného parkovacieho svetla (pozičné svetlo), test E.
  • Vidieť a byť videný - dodajte svojmu motocyklu osobnosť!
  • Rozmery:Šírka: 150 mmVýška: 17 mmHĺbka: 37,5 mmRukoväť:Šírka rukoväte: 100 mmVýška rukoväte: 15,5 mmHĺbka rukoväte: 27,5 mmHĺbka: 1,5 mmPripojenia: Odber prúdu pri napätí 12,5 V:čierna = zem (-)červená = pripojenie k zapnutému kladnému (zapaľovanie 15+)biela = pripojenie ovládacieho kábla k parkovaciemu svetlu (+)}.
  • Rozsah dodávky: Dodávka: 1 kus
  • Poznámky: Predpokladom je, že stretávacie svetlá sú zapnuté ručne (spínač svetlometov), inak nie je možná funkcia TFL, okrem toho musí byť TFL zapojený tak, aby zhasol pri zapnutí hlavného svetlometu (výnimka: blikač svetlometov). Zadné obrysové svetlo musí byť vždy zapnuté, t. j. nastavené na kladné zapaľovanie. Ak sú vo vozidle ďalšie parkovacie svetlá, musia byť odpojené, pretože vo vozidle môžu byť maximálne 2 parkovacie svetlá.
  • Voliteľne je k dispozícii:- HIGHSIDER DRL CONTROL- BOX CB1 , skrinka na ovládanie denného svietenia pre vozidlá bez spínača svetiel, 12 V č. tovaru: 208-108- spínač/spínač svetiel so svorkou na montáž na volant, napr. č. tovaru: 240-044