check Doprava zdarma od 89,00 €
check Vrátenie tovaru do 14 dní
check Zaplaťte o 30 dní
check Oblasť veľkoobchodu - B2B
Predaj tohto výrobku bol ukončený.
ID: 491156

Dámske tričko s dlhým rukávom Brubeck Active Wool black L

40,53 € vrátane DPH

Dámske tričko s dlhým rukávom Brubeck Active Wool

Výrobca:
Veľkosť:
L

Tajomstvo spočíva v štruktúre merino vlny, konkrétne v jej hustote. Vďaka tomu, že jednotlivé vlákna sú veľmi tenké a pripomínajú pavučinu s húštinou kanálikov medzi jednotlivými vláknami naplnenými vzduchom ohrievaným naším telom, vzniká nárazník, ktorý nás chráni pred chladom. Mikina z merino vlny nás veľmi dobre ochráni pred chladom a zároveň je priedušná. Ďalším dôležitým faktorom je účinný odvod potu na vonkajšiu stranu úpletu, čím sa zabráni nepríjemnému pocitu alebo pocitu ťažkého, mokrého obkladu spôsobeného ukladaním vlhkosti vo vnútri.

Spoločnosť Brubeck má najmodernejšie pletacie stroje, ktoré nám umožňujú vytvárať technologicky zložité pleteniny. Ovčiu vlnu sme skombinovali so syntetickými mikrovláknami, čím vznikla merino termoprádlo s mnohými vlastnosťami, ktoré oceníte pri rôznych outdoorových aktivitách. Má všetky vlastnosti, ktoré sme spomenuli, a vďaka tejto kombinácii môžeme vyzdvihnúť žiaduce vlastnosti vlnenej termobielizne.

Či už idete na prechádzku so psom do parku, alebo plánujete viacdňový výlet do hôr, budete potrebovať merino spodnú bielizeň, ktorá vám umožní užiť si čas strávený aktívnou činnosťou a zároveň poskytne pohodlie a tepelnú ochranu. Oblečenie z kolekcie Active Wool, sa nosí ako prvá vrstva. Je príjemné a mäkké na dotyk, vďaka čomu si ešte viac užijete aktívny čas strávený vonku.