check Doprava zdarma od 89,00 €
check Vrátenie tovaru do 14 dní
check Zaplaťte o 30 dní
check Oblasť veľkoobchodu - B2B
Predaj tohto výrobku bol ukončený.
ID: 489201

Dámske tričko bez rukávov Brubeck Comfort Wool telovej farby S

19,66 € vrátane DPH

Dámske tričko bez rukávov Brubeck Comfort Wool

Výrobca:
Veľkosť:
S

Dámske topy sú vždy v móde vďaka svojej univerzálnosti a tomu, že sa hodia k mnohým štýlom. Dámske tričko bez ramienok z merino vlny vám zaistí pohodlie v každej situácii bez ohľadu na tempo dňa. Máte pred sebou dôležité obchodné stretnutie a chcete sa cítiť sebaisto? Alebo chcete vyzerať dobre a príťažlivo na večernom rande? Ponúkame vám naše merino tričko bez rukávov z kolekcie Comfort Wool, ktoré bude vyhovovať vašim požiadavkám na pohodlie a funkčnosť.

Prirodzenými vlastnosťami merino vlny, ktoré sú oceňované po celom svete, sú mäkkosť a hebkosť, ako aj termoregulácia. Vlákno merino vlny je trikrát tenšie ako ľudský vlas a pri kontakte s pokožkou sa ohýba, takže merino neškriabe ani neštípe. Nepreberá nepríjemné pachy. Dámske elastické tričko z merina je vyrobené z kombinácie funkčných vlákien a vlny, čím vzniká pletenina s dvojvrstvovou štruktúrou. Výsledkom je, že vlhkosť vznikajúca počas aktivity alebo stresovej situácie je účinne odvádzaná od pokožky na jej povrch, vďaka čomu sa budete cítiť svieži a v suchu. Bezšvová konštrukcia zabraňuje odieraniu a podráždeniu pri akejkoľvek aktivite. Tričko je elastické a prispôsobí sa tvaru vašej siluety, čím zvýrazní vašu ženskosť.

Tričko bez ramienok z merina od značky Brubeck, sa bude hodiť k vášmu štýlu. Je ideálne pre ležérny, mladistvý alebo športový štýl. Tričko je k dispozícii v bielej, čiernej, krémovej a odtieňoch. Klasické farby vám poskytujú obrovskú škálu možností. V kolekcii Comfort Wool nájdete aj osobnú bielizeň z vlny a dámske tričká s dlhým rukávom na chladnejšie dni.