check Doprava zdarma od 89,00 €
check Vrátenie tovaru do 14 dní
check Zaplaťte o 30 dní
check Oblasť veľkoobchodu - B2B
Predaj tohto výrobku bol ukončený.
ID: 491218

Chlapčenské boxerky Brubeck Comfort Cotton Junior limetkovo zelené 140/146

4,88 € vrátane DPH

Chlapčenské boxerky Brubeck Comfort Cotton Junior

Výrobca:
Veľkosť:
146

Chlapčenské boxerky Comfort Cotton Junior sú vyrobené bezšvovou technológiou z dvojvrstvového priedušného úpletu. Oblečenie sa dokonale prispôsobí telu a chráni pokožku pred odieraním. Na zabezpečenie maximálneho pohodlia počas používania sa v odeve šikovne kombinuje bavlna príjemná na dotyk so syntetickými vláknami. Toto zloženie pomáha minimalizovať riziko potenia. Bielizeň je antialergická, rýchlo schne a nevyžaduje žehlenie. Je ideálna na každodenné použitie počas celého roka.

Vylepšený anatomický strih v kombinácii s priadzou BRUBECK Air Jet poskytuje zvýšený pocit pohodlia a dokonale sa prispôsobí telu, čím zvýrazňuje siluetu. Bielizeň sa správa ako druhá koža. Mäkké a jemné oblečenie chráni pred odieraním a úprava s rebrovaním z beztlakového úpletu pomáha zbaviť sa aj toho najmenšieho nepohodlia počas používania. Zloženie z prvotriednej bavlny s priadzou BRUBECK Air Jet s novými, jedinečnými vlastnosťami udržiava pokožku dlho suchú a sviežu, pretože odvod vlhkosti z povrchu tela je ešte účinnejší. Bielizeň veľmi rýchlo schne a nevyžaduje žehlenie.

Kolekcia COMFORT COTTON od spoločnosti BRUBECK je funkčná bavlnená bielizeň príjemná na telo, ktorá je základom oblečenia na každodenné aktivity a poskytuje ochranu a pohodlie počas celého roka.