check Doprava zdarma od 89,00 €
check Vrátenie tovaru do 14 dní
check Zaplaťte o 30 dní
check Oblasť veľkoobchodu - B2B
Predaj tohto výrobku bol ukončený.
ID: 491341

Brubeck unisex tričko s krátkym rukávom graphite M

19,66 € vrátane DPH

Unisex tričko Brubeck s krátkym rukávom

Výrobca:
Veľkosť:
M

Základné tričko s krátkymi rukávmi je vyrobené bezšvovou technológiou z tenkého, priedušného úpletu. Priliehavý úplet a 3D štruktúra vytvárajú vzduchové kanáliky. V lete zvyšujú ventiláciu tela a v zime zhromažďujú teplý vzduch na ochranu pred podchladením. Konštrukcia založená na 3D sieťovom modeli niekoľkonásobne zväčšuje plochu na zachytávanie vlhkosti. Ľahká, priliehavá, mäkká pletenina neobmedzuje pohyb a chráni pred odieraním. Pletenina má antibakteriálne a antialergické vlastnosti. Celoročný výrobok, odporúča sa na rôzne aktivity ako základná vrstva.

Inovatívne výrobky 3D PRO sú presne to, čo potrebujú nadšenci behu, cyklistiky alebo motocyklovania. Ultraľahké a tenké výrobky zabezpečujú úplnú voľnosť pohybu a primeranú termoreguláciu počas intenzívneho behu alebo iných aktivít pri vysokých teplotách.

Trojrozmerná sieťová štruktúra poskytuje dodatočné vzduchové kanáliky v priestore medzi pokožkou a výrobkom. Vďaka tomu sa medzi povrchom pokožky a dresom 3DPRO zhromažďuje vzduch zohriaty prirodzeným telesným teplom a zabraňuje poklesu teploty na pokožke. Účinná ochrana proti podchladeniu môže urýchliť napríklad zahriatie pred intenzívnejšou aktivitou.