check Doprava zdarma od 89,00 €
check Vrátenie tovaru do 14 dní
check Zaplaťte o 30 dní
check Oblasť veľkoobchodu - B2B
Predaj tohto výrobku bol ukončený.
ID: 490262

Brubeck unisex cyklistické rukávy čierne S/M

11,63 € vrátane DPH

Brubeck unisex cyklistické rukávy

Výrobca:
Typ:
Pánske
Veľkosť:
S

Cyklistické rukávy vyrobené bezšvovou technológiou s dvojvrstvovým priedušným úpletom. Priliehavý úplet a 3D štruktúra vytvárajú vzduchové kanáliky. Poskytujú ochranu pred vetrom a zníženou teplotou. Vnútorná vrstva zaisťuje okamžité odvádzanie vlhkosti od pokožky, vďaka čomu zostáva pokožka suchá aj počas intenzívneho cvičenia. Vonkajšia vrstva je zodpovedná za tepelnú izoláciu a udržiavanie optimálneho telesného tepla. Tenký úplet na vnútornej strane lakťov zlepšuje vetranie a zabraňuje obmedzovaniu. Beztlakové švy zabezpečujú, že rukáv tesne prilieha k ramenu a zabraňuje prenikaniu studeného vzduchu pod tkaninu. Anatomická konštrukcia ľavého a pravého rukáva. Odporúčame na cyklistiku v chladnejších dňoch alebo na zmenu počasia ako doplnok k oblečeniu s cyklistickým dresom s krátkym rukávom.

Inovatívne dresy 3D PRO sú presne to, čo nadšenci behu, cyklistiky alebo motocyklov potrebujú. Ultraľahké a tenké výrobky zabezpečujú úplnú voľnosť pohybu a primeranú termoreguláciu počas intenzívneho behu alebo inej aktivity pri vysokých teplotách.

Trojrozmerná sieťová štruktúra poskytuje dodatočné vzduchové kanáliky v priestore medzi pokožkou a dresom. Vďaka tomu sa medzi povrchom pokožky a dresom 3DPRO zhromažďuje vzduch ohrievaný prirodzeným teplom tela a zabraňuje poklesu teploty na pokožke. Účinná ochrana proti podchladeniu môže napríklad urýchliť zahriatie pred intenzívnejšou aktivitou.