check Doprava zdarma od 89,00 €
check Vrátenie tovaru do 14 dní
check Zaplaťte o 30 dní
check Oblasť veľkoobchodu - B2B
ID: 555571

Bočný držiak evidenčného čísla Acces Design - SPLT012

233,14 € vrátane DPH

Access Design bočný držiak evidenčného čísla - Triumph Trident 660

Výrobca:
Kód výrobcu:
SPLT012
Všeobecný popis
  • Držiak bočnej dosky bol navrhnutý z dvoch častí, aby bolo možné nastaviť jeho sklon. Umiestňuje sa na kyvnú vidlicu, používame upevňovacie prvky pôvodného držiaka blatníka.
  • Držiak plechu je vyrobený z 3 mm hrubej ocele a montážna konzola je vyrobená z 3 mm hrubej nehrdzavejúcej ocele, aby sa zabezpečila tuhosť pri všetkých obmedzeniach. Dodáva sa s krytom kábla vyrobeným z PA12 a je umiestnený v pôvodných upevňovacích bodoch.
  • Držiak dosky je natretý vysokokvalitnou čiernou epoxidovou farbou. Dodáva sa s európskym štandardným LED osvetlením tabuľky s evidenčným číslom a montážnou súpravou na inštaláciu. Svetlo tabuľky s evidenčným číslom je možné umiestniť smerom nahor alebo nadol, v oboch prípadoch bude tabuľka s evidenčným číslom zakrývať celý držiak tabuľky s evidenčným číslom.
  • Na bočný držiak evidenčného čísla možno namontovať všetky francúzske a medzinárodné evidenčné čísla. Súpravu dopĺňa dvojica čiernych oceľových držiakov smeroviek. Tie sa prispôsobia pôvodným smerovkám s tyčami s priemerom 8 mm.
  • Držiaky smeroviek sú umiestnené za zadnými opierkami nôh pod podbehmi kolies. Na pripojenie sa používajú originálne konektory.

Sa hodí k

Tento produkt je vhodný pre 1 motoriek.