check Doprava zdarma od 89,00 €
check Vrátenie tovaru do 14 dní
check Zaplaťte o 30 dní
check Oblasť veľkoobchodu - B2B
ID: 660710

Analyzátor chladiva pre Texa 760 R 780R Bi-Gas

1 664,07 € vrátane DPH

Analyzátor chladiva pre Texa 760 R 780R Bi-Gas

Všeobecný popis
  • Analyzátor chladiva TEXA.
  • Celý proces analýzy trvá približne 1 minútu.
  • Poskytuje informácie o zložení a čistote chladiva.
  • Výrobca: Texa
  • TEXA je akronym "Tecnologie Elettroniche X Automotive" (Elektronické technológie pre automobilový trh), ktorú v roku 1992 založili Bruno Vianello a Manuele Cavalli. V súčasnosti je spoločnosť Texa európskym lídrom v oblasti navrhovania, implementácie a výroby diagnostických zariadení viacerých značiek, ktoré slúžia pre motocykle, osobné a nákladné vozidlá, poľnohospodárske vozidlá a zariadenia pre motorové člny.
  • Spoločnosť TEXA má celosvetové zastúpenie. Má dcérske spoločnosti v Španielsku, Francúzsku, Spojenom kráľovstve, Nemecku, USA, Poľsku, Rusku a Japonsku. v súčasnosti zamestnáva približne 440 ľudí na celom svete vrátane viac ako 100 inžinierov a špecialistov zamestnaných vo výskume a vývoji. Od roku 2002 je TEXA akciovou spoločnosťou a v roku 2004 po neustálom rozvoji postavila svoje nové sídlo, výrobný komplex s rozlohou 12 000 m2 , ktorý sa nachádza na pozemku s rozlohou 64 000 m2 , ktorý vyniká technológiou, bezpečnosťou a sociálnym účelom a ktorý sa do roku 2012 strojnásobí a vytvorí skutočné "mesto TEXA" (slávnostné otvorenie je naplánované na máj 2012).
  • Benátska spoločnosť, ktorá začínala s tímom desiatich zamestnancov, rýchlo našla príležitosti na trhu a v priebehu rokov sa jej podarilo vyrobiť 400 000 high-tech diagnostických jednotiek, servisných staníc klimatizácie automobilov a jednotiek na analýzu výfukových plynov, pričom podpísala dôležité dohody o spolupráci s partnermi, ako sú Magneti Marelli, Ducati, Johnson Controls, Sagem, Siemens, AD Parts, Gruppo Piaggio, Benelli, Pagani, Renault Trucks a Eurorepar.
  • Inovácie, výskum a vývoj boli vždy prioritami spoločnosti TEXA na ceste k dosiahnutiu ambicióznych výsledkov: TEXA spôsobila revolúciu v tomto odvetví zavedením multimediálnej podpory, telediagnostiky a v roku 2007 položila základy pre všetky nové generácie svojich produktov významnou dohodou o spolupráci s vyhľadávacím zariadením Google.
  • V roku 2009 sa spoločnosť TEXA stala prvou spoločnosťou na svete, ktorá uviedla na trh diagnostické zariadenie pre viaceré značky vozidiel v sektore poľnohospodárstva a motorových člnov.
  • V roku 2010 bola TEXA prvou spoločnosťou, ktorá vyrobila kompletný rad klimatizačných servisných staníc spĺňajúcich nové európske normy.
  • Spoločnosť TEXA získala v priebehu rokov množstvo ocenení a uznaní: z tých najnovších môžeme spomenúť ocenenie Ernst & Young Podnikateľ roka (2008), cenu City Business (2008 a 2010 a 2011), cenu Unioncamere Veneto (2009), cenu Marco Polo zahraničného obchodu (2010) a napokon aj v roku 2010 cenu Smau v kategórii IT architektúra.
  • Na medzinárodnej úrovni získala spoločnosť TEXA výnimočné uznanie, keď zvíťazila: v rokoch 2006 a 2007 v prestížnej súťaži Frost & Sullivan; v roku 2009 získala ocenenie GIPA (Inter Groupement Professionnel de l'Automobile) za svoj program TexaEdu; v tom istom roku získala Zlatú trofej na Grand Prix Internationaux Innovation Automobile v Paríži; v roku 2010 na veľtrhu Automechanika vo Frankfurte nad Mohanom získava Trofej za inováciu, ktorú jej udeľuje priamo nemecký minister dopravy. V roku 2011 získala spoločnosť TEXA aj ocenenie "Galeria de Innovacion". Bruno Vianello si 14. júna 2011 prevzal cenu za inováciu od prezidenta Talianskej republiky Giorgia Napolitana.

Pozri Chladiace kvapaliny

Pozri viac →